Paus
Publicerat: 2011-09-29 15:04:30 Allmänt 0 kommentarer

Nu har jag tagit en välbehövlig paus i mitt skrivande om barndomsminne. Jag kan ju säga att det inte är den lättaste uppgiften att skriva om. Har till imorgon på mig att skriva klart arbetet men jag känner att om jag blir klar idag kan jag ta helg en dag tidigare och det kan verkligen behövas. Kommer vara så skönt att vara klar med arbetet imorgon! Först då känner jag att jag kan andas ut! Idag har jag förlorat min oskuld för Wordfeud. Måste säga att det är ett otroligt kul spel. Är det någon utav er som har det?? I så fall kan li nu lägga till mig. Jag heter Pruffan. Sött namn va? hahhaah Snart närmar sig som sagt helgen och jag har inget inplanerat denna helgen, blir bara att ta det lugnt, kanske umgås med Jenny eller någon annan kul utav sambons familj. Vad har ni för planer?? Puss och kram!

Tuff tuff tuff
Publicerat: 2011-09-28 12:54:26 Allmänt 0 kommentarer

Ännu en dag i skolan är förbi. Resten utav denna veckan är självstudier med examinationsuppgiften som ska vara inne på fredag..
Kanske bäst att börja med den nu när man kommer hem. Bara att bita i det sura äpplet liksom.

Puss


Tuff vecka
Publicerat: 2011-09-27 19:06:27 Allmänt 0 kommentarer

Usch, usch, usch... Detta kommer vara en tuff vecka. På fredag ska en skriftlig examination om barndomsminnen in och jag tror jag känner (liksom många andra i klassen) att jag har noll koll på vad som ska vara med i den.

Jag kommer inte skriva så mycket här denna veckan eftersom jag kommer lägga allt mitt skrivande på examinationen. Hoppas ni har överseende.

Puss och kram


Nu tar jag banne mig helg
Publicerat: 2011-09-23 21:48:37 Allmänt 0 kommentarer

Efter en hel dag i skolan känner jag mig lite mera klok på vad som ska hända framöver i utbildningen.

Tänker inte skriva så mycket mer idag. Nu väntas det fredags mys framför tvn och inte göra ett smack!!

Mamma och pappa har kommit ner till Malmö över helgen, imorgon kommer min syster ner för att spela handboll, så imorgon blir det en heldag med min underbara familj+sambo.


Sleep tight!

8 månader
Publicerat: 2011-09-22 21:25:45 Allmänt 1 kommentarer

Idag är en speciell dag, eller inte så speciell, men ändå. Idag har nämligen jag och min kära pojkvän varit tillsammans i 8 månader. Helt otroligt hur fort tiden går. För varje dag som går blir min kärlek till honom allt mer och mer starkare. Varje bråk gör att vi kommer varandra närmre varandra.

Jag älskar dig över allt annat baby!!! <3<3



Har precis kommit hem från min underbara vän och svägerska Jenny och hennes familj. Vi har lagat mat, jag har suttit och pluggat (pluggar bättre när jag har någon runt omkring mig konstigt nog). Jag har alltid så otroligt kul när jag är med henne och kan verkligen prata med henne om vad som helst. Love you <3

Nu tänkte jag titta på en inspelad handbollsmatch. Saknar handbollen som var en stor del av mitt liv under 10 år.

Migrän
Publicerat: 2011-09-21 22:36:58 Allmänt 0 kommentarer

Idag fick jag vara hemma från skolan.. Vaknade med migrän, inte kul alls vill jag säga.

Så idag har jag inte gjort alls mycket, fick kämpa mig iväg till affären.

Nu ska jag krypa i säng. Imorgon är det självstudiedag! Plugga, plugga, plugga!!!!!



Förvirring i min lilla hjärna!
Publicerat: 2011-09-20 19:47:00 Allmänt 0 kommentarer

Jag har hemskt mycket i min hjärna just nu. Man förstår inte uppgifterna man får på lektionerna eftersom vissa i klassen ska fråga massa frågor som gör att vår ena lektor bara virrar till det ännu mera. Har suttit nästan hela eftermiddagen med att förstå en uppgift som vi har men får inte fram något vettigt :(

Får liksom göra det bästa utav situationen..


Nu ska jag försöka fokusera ännu mera, blir väl en kväll fullspäckat med läsande och plugg!


Ciao Bellas!

Godmorgoon
Publicerat: 2011-09-20 06:16:32 Allmänt 0 kommentarer

God morgon allesammans! Hoppas att ni som jag har sovit helt underbart gott i natt.. Men som vanligt när klockan ringer vill man gömma sig under täcket för att slippa höra det.

Nu ska jag snart sätta mig på tåget för att komma upp till skolan. Men först ska jag väcka min trötta sambo som är ett helvete att få upp på morgonen.

Skriver med senare idag!


Var finns diciplinen??
Publicerat: 2011-09-19 11:18:09 Allmänt 0 kommentarer

Hola!

Nu måste jag snart ta tummen ur röven och öppna boken och börja läsa!!


Grattis pappa på din födelsedag! Love you<3

Familjemys
Publicerat: 2011-09-17 15:19:58 Allmänt 2 kommentarer

Tjoflöjt allesammans!!
Just nu lever jag livet hemma i Karlskrona med min underbara och saknade familj. Snart vankas det kalas för pappa som fyller 51 år på måndag. Ska bli kul!
Imorgon ska jag träffa min absolut bästa vän som jag träffar allt för sällan nu när jag träffades. Sedan bär det hemåt till min kära sambo.
Kommer förmodligen att skriva mer imorgon efter att jag har kommit hem eftersom att jag just nu vill umgås så mycket som möjligt med min familj medans jag är hemma.

I did it!
Publicerat: 2011-09-15 18:07:28 Allmänt 0 kommentarer

Det är så underbart skönt att vara ledig fram till tisdag. I för sig har vi självstudier tills dess med det är inte så farligt.

Igår klarade min grupp den första examinationen på förskollärarutbildning. WONDERFUL!! Har föresten världens bästa grupp att jobba med. Utan er hade inte skolan varit så kul som vad den är.

Just nu har jag avnjutit en hamburgare tillsammans med mannen i huset. Undrar om ni kan gissa vad han gjorde direkt efter han hade ätit klart..?  joo, han satte sig med sin gitarr, som vanligt.

Har även varit i Lund och träffat min underbara kusin. Det är alltid kul att få träffas och prata ut om saker och ting nu när vi bor mycket nämre varandra. Hon hade bakat en suuuper god cheesecake med lime, daim och granatäpple! MUUUUUMS! Tack för dagen Sara!

Snart ska jag börja städa och ha mig (om jag inte orkar ikväll så gör jag det imorgon, är bäst på att skjuta på saker och ting, haha) men först blir det några avsnitt utav "Vänner". Har hittils tragglat mig igenom 8½ säsonger sedan i slutet utav juni.. snacka om att vara beroende.. :)


Ha det bra! Imorgon åker jag hem till min underbara familj i Karlskrona! Puss och kram

Nervösa Fia
Publicerat: 2011-09-13 21:31:16 Allmänt 1 kommentarer

Hej och hå i lingonskogen!

Idag har det varit en lång dag i skolan. Började kl 9 med gruppstudier och efter det var det föreläsning från 13 till ungefär 16. Var inte hemma förrens kvart över sex och som vanligt när jag går hem från bussen går jag förbi min sambos far och hans fru. Idag såg jag att Madde stod i köker och fixade med maten så jag knackade på och fick faktiskt komma in på mat eftersom sambon min var hos en polare. Tack så jättemycket för maten, hur mumsigt som helst!

Imorgon har vi vår första examination på delprov 1 i förskollärarutbildningen. Det är en gruppredovisning vilket är väldigt skönt att man slipper göra den första examinationen själv. Jag har världens bästa grupp som jag jobbar med. Jag kommer alltid hem med ett leende på läpparna efter att ha umgåtts med dom. All kärlek till dom <3


Vill tacka min absolut bästa vän för en supersnygg design till min blogg! Älskar dig pärlan <3<3


Någon mer än jag som vill ha lite mera värme och mindre blåst?

Nu ska jag gå och duscha sedan ska jag sova. Önska mig lycka till inför morgondagens redovisning...


Puss och kram Sofia

Monday dairy
Publicerat: 2011-09-12 18:51:24 Allmänt 0 kommentarer

Då var det måndag igen. Påbörjade tredje veckan på förskollärarutbildningen idag, spännande!!!

Idag var en kul dag i skolan. Vi fick en uppgift av vår lärare att vi skulle ta reda på hur det blir jord genom att själva leka med jorden.. Det var kul, men det var inte vilken jord som helst, utan det var massa levade djur och insekter som gömde sig i den, urk!!! Kan ju lugnt säga att när nästan hela klassen består utav damer var det mycket skrik om du äckligt det var, även från mig måste jag erkänna. Det kändes som att de kröp på mig i flera timmar efteråt.

När jag satt på tåget hem läste igenom kurshäftet, där det står vad vi har för läxor till de kommande veckorna osv, fick jag se att vi har en läxa tills imorgon, jippie!  Det är inte vilken läxa som helst, vi ska nämligen gå tillbaka i minnet och skriva 5-10 barndomsminnen som vi har. Så det är det jag ska ägna min kväll till.

I bakrunden sitter min älskade sambo och är som ett litet barn på nytt.. Han köpte nämligen sig en elgitarr förra veckan för att lära sig att spela gitarr, men dagen efter gick 2 strängar sönder, HAHA!! Skratta bäst som skrata sist, tyvärr fick han sina beställda strängar idag så elgitarren går på högvarv.



Saknar sommaren.. hösten är vacker, men inte lika vacker som sommaren

Söndagkväll igen!
Publicerat: 2011-09-11 20:25:59 Allmänt 1 kommentarer

Jaha, då var det söndag igen. Ännu en helg som har gått förbi i racerfart. Vissa helger går det i racerfart utan att man har fått något gjort, men denna helgen har jag fått massa gjort. Har städat bland skåp och tvättat, med hjälp av min kära svärmor Lena. Självklart har man hunnit med att umgås med bästa Theo och andra delar utav min nya underbara familj.

Igår hade jag tagit ut kycklingfiléer för att ha till middagen på kvällen men det fick vi ha till idag istället. Vi blev bjudna på middag hos min sambos syster. Fick helt underbar mat. Tack!

Imorgon börjar en ny skolvecka med massa nya spännande saker.

Nu ska jag se klart på IDOL och mysa med sambon!

Ha en fortsatt underbar söndagskväll, för det ska jag ha!!


Godmorgorn, eller god middag
Publicerat: 2011-09-10 11:38:18 Allmänt 0 kommentarer

Jaha! Då är hela familjen uppe! Pappan letar efter en massa saker. Theo sitter och spelar tv spel medans jag sitter här och skriver. Theo är i extas. Sitter och säger, Titta på mig, Titta på ratten.. Underbara unge!
Idag händer nog inte så mycket. Blir att ta det lungt och slappa inför imorgon för då kommer min kära svärmor och hjälper till att städa här hemma. Det kan verkligen behövas nu när jag inte går hemma om dagarna längre.
Jag hoppas att detta kommer bli en bra helg!

Första inlägget, wow!
Publicerat: 2011-09-09 13:06:06 Allmänt 1 kommentarer

Jaha! Då har man gjort som alla andra och skapat en blogg!

Här ska jag försöka skriva om hur mitt liv som nybliven sambo, nybliven förskollärarstudent och hur det är att ha flyttat 22 mil från en plats där man känner sig säker och trygg till en plats som är främmande för en!

Detta kommer bli spännande och jag tror att jag kommer få många tips och råd från nära och kära!


Snart kommer min underbara "bonus son" hit. Får se vad vi ska göra denna helgen när han är här. Blir säkert massa kul!




XoXo Sofia


Välkommen till min nya blogg!
Publicerat: 2011-09-09 13:01:55 Allmänt 0 kommentarer